با ماجرای فیشهای حقوقی، عدهای درصدد توجیه برآمدند تا آنجا که دیرین دیرین هم در یک انیمیشن ضعیف، دوگانهای را به نمایش گذاشت که در آن مدیران دولتی استدلالهای قابل دفاعی داشتند. برای مثال این برداشتها «قانونی» بوده است یا اینکه «حق» آنهاست چرا که آنها توانمندند (ادعایی بس پوشالی! دلیل توانمندی آنها چیست؟ آیا جز رانت است؟). اما امروز در خطبههای عید فطر، حضرت آقا قضیه را یکسره کرد. رهبری دو راه گذاشت:
- برداشتها یا غیرقانونی بوده است. که تکلیفش معلوم است.
- اگر قانونی هم بوده است، سوء استفاده از قانون بوده است!
برخی سادهلوحانه میاندیشند به مجردی که قانونی در جمهوری اسلامی وجود دارد، آن قانون شرعی هم هست. یکی از دلایل آن عبور از فیلتر شورای نگهبان است. دلیل دیگر، فتوای رهبری و حضرت امام در خصوص وجوب شرعی اطاعت از قانون کشور است. اما در این مثال، خود رهبری میفرمایند اگر قانونی هم بوده، سوء استفاده از قانون بوده است. چرا که این برداشتها نامشروع بوده. پس قانون نامشروع بوده است. و البته، عبارت سوء استفاده از قانون این نکته را دارد که مسئولین «عامدانه» و با آگاهی به نادرست بودنش از این قانون سوء استفاده میکردند.
خطاب اصلی این حرفها را باید فاطمه حسینی، نماینده مجلس بگیریم. حال که موضع رهبری در قالب یک «حکم شرعی» در فتوای «نامشروع» بودن این برداشتها مشخص شده است، آیا شما حاضر هستید از گناه خود «توبه» کنید؟ بگذارید کلیدواژههای امروز رهبری درباره این برداشتها را مرور کنیم:
مبتنی بر حکم شرعی صادر شده، پدر شما «غیرمنصف، ظالم، گناهکار، خائن، قانونگریز یا سوء استفاده کننده از قانون، بیلیاقت، اشرافی، اسرافکار، تجملگرا و حرامخوار» است.
اشتباه نشود. هیچکدام از این کلیدواژهها را بنده استفاده نکردم و حکم فحش و ناسزا را ندارد بلکه تماما واژههای رهبری است و همهشان «سزا» هستند نه «ناسزا».
شمایی که شکمتان از نان حرام سفره پدر پر شده است و به لطف گناهان پدر وارد مجلس شدید و با قانونگریزی دیگری، در جایی که حق نداشتید دفاعیه بخوانید، از «گناهان» پدر خود دفاع کردهاید پس شما نیز «شریک گناهان» او هستید. سؤال این است که آیا توبه میکنید؟ آیا با قرائت متنی در مجلس، از خدا طلب عفو و بخشش میکنید و از ملت ایران معذرت میخواهید؟ اگر این کار را نکنید، قطعا گناهانتان مانع از این کار شده است و ما با شما دشمنیم.
با روشن شدن «حکم شرعی» «نامشروع» بودن این برداشتها، باید دید دیگران و حتی دیرین دیرین نیز، حاضر هستند از «حق» دفاع نمایند یا همچنان یکی بر میخ میکوبند و یکی بر نعل؟ آگاه باشید آنهایی نیز که در دعوای حق و باطل، راه میانه را پیش میگیرند، آنها نیز از اهالی جبهه باطل هستند.
کلمات کلیدی:
آقای خامنه ای
اقتصاد
اقتصاد ربوی
اقتصاد پول مبنا
امام خامنه ای
حسن روحانی
حضرت آقا
خامنه ای
دولت و ملّت
دولت یازدهم
سید صفدر حسینی
سید علی خامنه ای
سیده فاطمه حسینی
گناه
- ۸
- پنجشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۵، ۰۵:۵۸ ب.ظ
ممنون. هرچند بعید است، امّا اگر خدا بخواهد میشود...